Neem contact op

Gaggenau keukens; next level innovatie en schoonheid

Een Gaggenau keuken overstijgt de standaarden van high-end, comfort en uitstraling. Als je op zoek bent naar een keuken die jouw culinaire dromen waar kan maken en ook nog eens een lust is voor het oog, dan is Gaggenau de ultieme keuze.

Houten wandkast keuken

Miele keukens; levenslang plezier

Tijdloos design in combinatie met krachtige prestaties maakt dat de apparatuur van Miele zich als een kameleon aanpast aan de stijl van jouw droomkeuken en een leven lang meegaat.

Ontvang 400 euro voor jouw gloednieuwe inductiekookplaat

Ben je van plan een elektrische inductiekookplaat aan te schaffen voor jouw nieuwe keuken op maat? Dan heb je waarschijnlijk recht op €400!

Volledig ontzorgen als kracht van onze samenwerking met Fer van Els

Fer van Els: “Onze samenwerking is gebaseerd op dat we allebei weten dat we goed werk leveren."

Dankzij jullie feedback blijven we continu verbeteren!

Nagenoeg dagelijks ontvangen wij lof en mooie woorden van onze klanten over onze dienst en service. Zelden tot nooit krijgen …

Stoomoven recept: Smeuïge Chocolade Moelleux

De gasten van ons private dinner hebben mogen genieten van deze heerlijke treat, bereid door professionele Miele chefs. Dit feestelijke toetje is een echte aanrader. Daarom delen wij graag het recept met jullie. Smakelijk!

De houten keuken op maat: authenticiteit en een rijke sfeer

Jouw houten keuken heeft zijn eigen vingerafdruk. Wij als experts op gebied van maatwerk keukens vertellen je graag alle ins en outs over de houten keuken!

Oktober woonmaand: dé high-end keukentrends voor 2023

In oktober woonmaand delen we graag de laatste ontwikkelingen op gebied van high-end wonen en onze voorspellingen voor 2023.

10 tips voor effectieve energiebesparing in je keuken

Wij geven je graag tips over hoe je energie en dus ook kosten kunt besparen in je keuken!

Showroom Malden

Maatwerk, een totaalconcept en een warme samenwerking

In Malden inspireren we je graag met een totaalconcept van maatwerk keuken, interieur en haard.

Het recht van het aanrecht: welk keukenblad kies jij?

Wij hebben keuze uit heel veel verschillende soorten materialen en kleuren. Wij zetten onze materialen en eigenschappen voor jou op een rijtje.

Zwarte keukens; veelzijdig, sfeervol en luxueus

De uitstraling van de hedendaagse zwarte keuken is ongeëvenaard. De strakke lijnen van een moderne keuken in combinatie met donkere kleuren straalt een bepaalde luxe en exclusiviteit uit waar veel mensen naar op zoek zijn.